streda, júna 6

..pápá Lála..


..Tinky Winky to zvládol!!!dokázal čeliť všetkým obvineniam a bol zbavený viny!!!mi spadol normálne kameň zo srdca..aj keď neviem neviem, či by sa niektoré ďalšie postavičky nemali mať na pozore, najmä u našich severných susedov..taká snehulienka žila napríklad so siedmimy trpaslíkmi, teda v jednom dome so 7 osobami opačnéh pohlavia..čo asi tak môže napadnúť poľskú ombudsmanku pre deti, Ewu Sowińskú, keď pozerá túto rozprávku?alebo skôr čo bolo so siedmimi trpaslíkmi pred príchodom Snehulienky?kto vie, čo sa v domčeku, mimo záber kamier, dialo..

..zoznam podozrivých je dosť rozsiahly..Bob a Bobek žijú spolu v klubúku, Maťko a Kubko sú celú dobu iba s Dunčom a ovečkami a ďalší Maťko, tentokrát s Klinčekom sú v domčeku tiež celkom osamotení a veruže nejakú Bobku, Maťku alebo aspoň Aničku som tam nejak nezazrel..to už je trochu veľa náhod naraz..pravdepodobne sú všetci tvorcovia animovaných príbehov pre deti až príliš zvrátení a ženú nás tým všatkých do záhuby..

..keď nad tým tak premýšlam..preči chodí Santa Claus (Dedo Mráz alebo neviem ako ešte ho chcete nazvať) celý v červenom?a mne to bolo od začiatku nejaké podozrivé..

3 komentáre:

dušk.o. povedal(a)...

alebo to popoluska, to s tymi topankami, pekny fetish mimochodom.

a alibaba a styridsat lupeznikov, uplny grupac.

a pat a mat, tie rolaky co nosili. zvratene strasne :)

-- kamikatze -- povedal(a)...

alebo Lolek a Bolek. Parafrazujem jedneho redaktora "tí dvaja chlapci spolu travia az podozrivo vela casu, este su aj v takom tom chulostivom veku kedy zistuju co je to vlastna sexualita" a su to Poliaci :D

Mišo povedal(a)...

..ono pomaly už bude jednoduchšie nájsť niečo také, čo by nevzbudzovalo ani minimálne pohoršenie v očiach istých ľudí ;)