nedeľa, júna 3

..skúškové je super..


..každý, kto súhlasí, nechajte comment..teraz neviem kedy stihnem všetky prečítať..takže prosím píšte iba v prípade silného zápalu pre vec..aké počasie je ideálne pre skúškové?

ukážka č. 1: krásne počasie..výsledok: som cvok aby som sedel niekde zatvorený a učil sa???
ukážka č. 2: sneží..výsledok: je úplne úžasné, aké sa tie vločky topia, prípadne ten mráz na okne je super, haluz pozerať na tých cvokov čo idú von v takej víchrici..
ukážka č. 3: prší..výsledok: podobný ako aku u sneženie + väčšia sranda keď niekoho ošpliecha auto..
ukážka č. 4: hmla..výsledok: skoro ideálne počasie..ale je tie mysteriózne svetlá, čo sa z nej vynárajú, no nesleduj to..
ukážka č. 5: noc..výsledok: blízko dokonalosti..keby..neboli isté okolnosti typu: zaujímavá kniha, televízor, potreba upratať izbu (fakt to zaberá ako zámienka, prečo sa neučiť) a hlavne..internet..menovite icq a všetky možné seriály..

takže kedy sa učiť?sú na to vôbec vhodné podmienky?ja osobne o tom silne pochybujem..takže moje skúškové sa nesie v duchu icq, pár dielov O.C. California, icq..na chvíľku si zdriemnem..na pár minútiek sadnem na balkón..a zasa nič neviééééééeééém..nejaká užitočné rada?

2 komentáre:

dušk.o. povedal(a)...

jasne, ze mam radu. pouzitelnu kedykolvek. je to dobre, vsetko to vylieci a nikdy toho nie je dost.

alkohol.

Mišo povedal(a)...

hmmm..ale alkohol je predsa metla ludstva..aj ked v konecnom dosledku niekto zametat musi..a je pouzitelny aj ako donucovacia kura k uceniu? ;)